ERASMUS

13. juuni 2015

BARCELONA - Fuente Mágica de Montjuic

Kõike, kes Barcelonasse lähevad, peavad seda purskkaevu show'd vaatama minema! Loomulikult ei ole see iga päev ning pead enne kindel olema, millal show toimub. Ja show toimub ainult õhtuti, päevasel ajal ei tee purskkaev midagi.
Mina käisin neljapäeval ja show hakkas kell 21 pihta. Mul on kaks videot ja pildid sellest. Esimene video on esimese show kohta, mis hakkas täpselt kell 21 pihta. Kuna väljas ei olnud veel väga pime, siis võib-olla ei ole kõike korralikult näha.
Teine video on siis teise show kohta ning mille muusika on varieeruv ning video on peaaegu sama pikk, kui oli teine show. Alates 8. minutist on juba pimedam ja on paremini näha värve ja vee mängu. 
Mõnusat vaatamist! :)

Everyone who are going to visit Barcelona have to go to see this fontain! Of course at the evening, because in the day time there is nothing to see, it is not even working.
I went to see that show on Thursday at 9pm.
I have two videos about it: first one is about the first show what started exactly 9pm. It wasn't dark enough so the picture is not that great, but on the second video from 8 minutes, it is darker and colours and "water game" is visible. 
Enjoy it! :)






Pool tundi enne algust
Half an hour before the start
Montjuic Castle
Inimesed kogunesid juba pool tundi enne showd purskkaevu juurde ja lossi ette treppidele
Kohe-kohe hakkab ka!!!!




Are minnes tegin kaugelt veel ühe pildi. Purskkaev ei näe just purskkaevu moodi välja enam, eks? :D


Kommentaare ei ole: