ERASMUS

31. jaanuar 2015

RIPOLL

Laupäeval käisin Erikaga Ripoll'is. Selline väike "linnake" Vic'ist umbes poole tunni rongisõidu kaugusel põhjas. Linn väike, saab umbes 5 minutiga läbi käidud. :D
Aga päev iseenesest oli tore. Meil polnud muud targemat teha ja siis mõtlesimegi, et lähme Vic'i ümbruses olevaid väikseid "linnu" avastama. 
Ilm oli alguses super, kuid siis hakkas järsku vihma sadama, ja siis rahet!!!!!!! Ja siis muidugi tuli midagi lörtsi sarnast ka. :D Niisiis lõpetasime oma väikse reisi kohvikus kuuma šokolaadi, krõpse, kirsse, küpsiseid ja komme süües. Väga tervislik või mis? Tegelikult oli see meie viimane rämpstoidupäev. Sest pühapäevast alates oleme me tervislikud ja käime jõusaalis!
Ega rohkem midagi pikalt kirjutada ei ole. Veebruari lõpus lähme Madridi ja siis on natuke põnevamaid postitusi oodata. :)
Praegu aga vaadake pilte Ripoll'ist ja meie päevakesest!

On Saturday, me and Erika went to Ripoll, what is pretty small town, but we were so bored that we decided to discover those little towns near to Vic. Ripoll was the first one, some other day we will go to disocver some other places near to Vic. 
Basically, the town was so small that to look every places in town, you just need 5 minutes. :D
The weather was great, but then it started to rain, and then came hail and then something between snow and rain!!!!!!!!  So, we had to finish our little adventure in cafe eating hot chocolate, chips, cookies, candys and cherrys. Very healthy, haha! :D Actually, it was our last day eating junk food, because since Sunday we started to go to gym! 
So, look these pictures form Ripoll and from our lovely day! :)



 

Oeh, I really like those little narrow streets....





Being silly :D
We saw this snowy mountain

It supposed to be a selfie with that snowy mountain, but the mountain was shy... :D
Yeah, we took a lot of selfies :D
Saw this cool graffiti

In the cafe, eating junk food
Hail what ruined our day....
On the way to home we saw a lot of snow... well, we can't compare this snow with the snow in Estonia :D
Someone was so sleepy.... :)

















Kommentaare ei ole: